Depend Cosmetics Perfect Eye - för fransar och bryn

Depend cosmetics, Jenni skriver, Jenni tipsar / Permalink / 5
Har ni korsat vägar med Depends proffsiga Perfect eye-produkter än? Jag missade pressvisningen av dessa vilket var så längesedan som i höstas, men har varken kunnat släppa nyfikenheten eller lyckats ta tag i att testa något... Depend cosmetics lanserade så många spännande produkter i denna veva så som en egen Eyebrow pomade, förnyad formula på deras omtyckta Ögonbryn-och fransfärg, ögonbrynspennor och andra produkter som ni kommer få läsa om nedan! I veckan började jag återigen dagdrömma om Perfect eye-serien och kunde inte hålla mig borta från att maila tjejerna på Depend... Igår fick jag hem ett paket med en stor del arbetsprover av produkterna. Tjohoo! Så himla snällt. Äntligen får jag testa samt uppdatera er om vad jag tycker sen! 
 
Let me introduce you... 
 
Här ser ni hela gänget som kom hem till mig. Massa spännande godingar va?! 
 
 
Depend Eye Brow Colour (119 kr) | Depend Lash & Eyebrow Colour (129 kr) 
 
Det finns två färga hemma själv-varianter att välja mellan, antingen Eye brow colour som endast är anpassad för brynen eller Lash & Eyebrow colour för dig som vill färga fransarna i samma veva. Skonsamt, snabbt och permanent. De ska hålla upp till 6 veckor och förpackningarna räcker till många behandlingar - alltså kostar det kring en tjuga per gång att färga hemma med dessa, hur billigt? Jag har alltid använt mig av Depends frans-och brynfärg förut och det ska bli så spännande att testa den förnyade produkten :) Förväntar mig inget annat än success for my face! 
 
 
Depend Eyebrow Pencil Triangular (149 kr)  Depend Eyebrow Pencil Slim & Thin (149 kr) 
 
Två olika ögonbrynspennor - ena har en triangulär och lite tjockare spets, den andra en smal och tunn sådan. Välj efter tycke helt enkelt! Håller tummarna för att de är pigmenterade och dryga så de räcker ett tag samt att de sitter kvar genom en svettig arbetsdag. Då är de simply godkända för mig... Ska bli så kul att undersöka! 
 
 
Depend Eyelash Fortifying Growth Serum (399 kr) 
 
Stärkande ögonfransserum med peptider och aminosyror som verkar från grunden för att hjälpa dina fransar och bryn att växa sig längre och fylligare på bara några veckor. Åh, vad kul och lyxigt! Har försökt ge mig på serum likt detta tidigare men inte lyckas hålla mig till den mycket viktiga detaljen; att applicera det varenda dag. Länge och fylligare fransar låter dock så lockande att jag självklart ska göra ett nytt försök med denna stjärna! 
 
 
Depend Eye Brow Scissors (149 kr) | Depend Eyelash applicator (59 kr) | Depend Eyebrow Duo Styler (59 kr) 
 
Från vänster: En professionell ögonbrynssax med vinklade blad för en perfekt precision när du ska klippa till brynen (yes! I needed one!) I mitten ser ni ett verktyg som ska förenkla lösfralla-appliceringen (kan vara något för mig med, mina fingrar har börjat roa sig med att kladda fast i franslimmet och sabotera den senaste tiden.) Längst till höger ligger en 2-in-1-penna med vax på ena änden för att fixera och en concealer på andra för att få en riktigt fin definition och highlight-effekt. Så smart, kan bli en riktig favorit att avsluta brynrutinen med! 
 
Depend Eyebrow Pomade Colour Cream (149 kr) | Depend Eyebrow Duo Brush (69 kr) 
 
Vi. Älskar. Eyebrow pomades! Visst är ni med mig? Är alltid så intressant att testa nya varianter. Jag är enormt glad att Depend tagit fram en :) Det är nog produkten jag är som mest peppad på att införa i min vardagsrutin och se om den håller måttet tillsammans med deras dubbelsidiga brynborste som också verkar superfin. Äntligen en fräsch brow pomade i min ägo, tror jag envisats med min torkade Anastasia dip brow i ett par års tid nu... *snål* Den har på något sjukt sätt aldrig tagit slut. Ja, det är väl iofs för att den hunnit bli en stenklump. Fräscha Depend Eyebrow Pomade, welcome to my life! 
 
 
Depend Eyelashes (Från 69 kr) 
 
Det finns hela 15 olika varianter att välja mellan av de nyare fransarna, dessa tre hittade hem till mig! Ser hur fina som helst ut. Har alltid gillat Depends lösisar - lär inte bli något undantag här inte. Funderar på att fästa singelfransarna med ett särskilt lim som sitter kvar i ett par veckor. Alltså göra en home made fransförlängning. Kanske något ni skulle vilja se och läsa om i ett inlägg? 
 
 
Depend Facial Cleansing Kit (299 kr) 
 
Blev SÅ postivit överraskad när jag öppnade förpackningen och såg den rosa asken med en batteridriven maskin och tre exfolierings/rengörings-munstycken i. Snyggt, Depend! Huden ska rengöras ordentligt, jämnas ut och få en ökad lyster med denna. Används tillsammans med ansiktsrengöring eller vad man själv föredrar. Den vibrerande rörelsen hjälper dessutom att stimulera blodflödet i huden vilket på sikt ger en föryngrande effekt. Fin budgetvariant av liknande cleansers ute på marknaden, tror jag!  
 
 
Depend Eye Makeup Remover Pads Oil-Free (49 kr) | Depend 5-in-1 Eye Mask (149 kr) 
 
Oljefria sminkborttagningspads som innehåller välgörande, lugnande grönt te-extrakt. De tar skonsamt och parfymfritt bort alla typer av vattenlöslig makeup! Sedan har vi 5-in-1 eye mask, som ska vara en riktig quick-fix för dig som vill få en piggare och fräschare look kring ögonen - samtidigt som den ska ge en långverkande effekt. Innehåller hudens viktigaste protein och byggsten (petider och collagen) och verkar åtstramande samt reducerar eventuelle mörka toner under ögoonen. Låter himla skön och effektiv ju! Ska testas under mitt spamys ikväll... Återkommer om den gjorde underverk! 
 
 
 ♥ Någon produkt ni blev extra intresserad av? Visst verkar serien lovande? ♥
 
Till top