Jul och nyår 2016 med Depend!

Depend cosmetics, Naglar / Permalink / 7
Hur hype är ni över att slutet av december närmar sig med stormsteg? Bästa tiden på hela året enligt mig! Peppar med glögg och pepparkakor varenda dag nu i stort sett. Julafton, mellandagarna och nyår är vad jag går omkring och väntar på. Under dessa festligheter vill man gärna piffa till sig lite extra, but honestly är jag aldrig den som betalar flera hundralappar för att fixa naglarna hos ett proffs eller dylikt. Det är så mycket billigare och roligare att göra själv - särskilt när budgetmärks-klippor som Depend existerar! Deras jul-och nyårsinspirerade kollektioner för 2016 är här. Mycket glitter på intåg... (Confession: kanske gillar jag jul och nyår extra mycket just därför - man får en extra anledning att bära glitter)
 
 
Depend 7day Season Sparkle heter detta gäng. Har nog tidigare nämnt att jag älskar Depends 7day-lack, särskilt när man använder dem tillsammans med tillhörande 7day base och top coat. Faktum är att dessa kostar 39:-/styck och är täckande samt hållbara på riktigt. Blev helt överlycklig när jag öppnade paketet och fick syn på dessa nyanser... Älskar varenda en. Har hunnit plöja igenom några nu och glammiga naglar får man! Depend har lyckats skapa ultimata jul-och nyårslack som till och med tillför wow-känsla trots sitt budgetpris. Gör det svåra valet att välja en färg eller två så är ni ready to go... Utan tvekan! 
 
 
Depends 02-minilack har också nya glittriga kandidater. Rough glitter kallas kollektionen och innehåller sex glammiga nyanser perfekt för jul och nyår. De är extremt billiga, 29:-/st, vilket jag självklart måste tumma upp. Det ska inte behöva vara dyrt att bära fina nagellack! De är helt okej i både täckning och hållbarhet, inte mer än så... vilket man inte heller förväntar sig för det priset. Jag hyllar Depend för att de satsar på glamour även av billigaste slag så att alla kan hänga med på tåget! Ett stort plus är även att det blir billigt att köpa nyanser man kanske inte skulle bära till vardags. 
 
 
Depends lösnaglar (99:-/st) har många gånger varit mitt safe card då jag velat ha extra snygga och långa naglar. Lösnagelserierna "Hot look" och "Glamour look" har utökats med passande kandidater för slutet av 2016. Till jul lär jag använda ett par men inför nyårsfesten föredrar jag att lämna dem hemma - risken att en nagel eller två flyger av under kvällens gång finns alltid... Då har jag åtminstone förvarnat er. Haha 
 
 
Hoppas ni hittar någon glittrig kandidat bland Depends nyheter! Kortfattat rekommenderar jag 7day-lacken mest som behåller sin förvånadsvärda kvalitet, de konkurrerar ofta mot mina dyrare lack ♥
Till top