Palina Skin Philosophy | Palina har äntligen lanserat egen hudvård!

Hudvård, Jenni tipsar, Recensioner, Skönhet / Permalink / 1
 
Grundaren till märket Palina är Lina Ivarsson, makeup-artist med 14 års erfarenhet från olika makeup-uppdrag och butiksverksamhet. Hennes brinnande intresse för hudhälsa gjorde att hon började se sig om efter ett hudvänligare alternativ än de sminkmärken hon tidigare kommit i kontakt med. Sökandet pågick länge, men ingenstans fanns de produkter som uppfyllde Linas högt ställda krav. Därmed föddes märket Palina, som kommit att stå för mycket omtyckta sminkprodukter - och nu även hudvård! Det bästa av två världar, helt enkelt. 
 
Det var på Daisy Beauty Expo 2017 som vi fick chansen att klämma och känna på hennes nyfödda hudvårdsprodukter lite innan alla andra samt träffa Lina i egen hög person. Jag blev så inspirerad av denna kvinna, vilken kunskap och glöd hon utstrålade! Med spänning for jag hem med tre arbetsprover ur hudvårdsserien som hon med glädje och iver visade upp för oss. 
 
 Söta och praktiska tuber på 50 ml som är ultimata att ha med sig överallt.
 
Palina Skin Philosophy är utvecklat från det senaste inom ingrediensteknologi och innehåller ingredienser av toppklass. Det finns en hel del valmöjligheter inom serien - men enkelheten är ett faktum! På förpackningen framgår väldigt tydligt vad produkten gör och vem den riktar sig till. Utifrån det valde jag tillsammans med Lina ut tre tuber som skulle passa min normala/torra hud extra bra. 
 
 
The Fairy Scrub (495 kr) är en mild men effektiv peeling som skonsamt exfolierar alla hudtyper. Runda, fina korn av pimpsten avlägsnar döda hudceller samtidigt som lugnande och återfuktande ingredienser mjukgör och skyddar din hud. Man känner sig verkligen så ren och boostad av denna, verkligen bland de skönaste skrubbar jag testat! Min hy är ganska känslig men denna lämnar mig inte rödflammig och irriterad, snarare vårdad och återfuktad.
 
Nyckelingredienser: Mandelolja (lugnar och boostar huden), Vitamin A och E, Fläderextrakt (rik på antioxidanter och har helande egenskaper) samt Vitamin B1, B2 & B6 (lugnar och binder fukt). Jag rekommenderar den starkt. Priserna må vara saftiga - men vill man ha det bästa av det bästa ingrediens, kvalitets-och miljömässigt är det något man får ta! 
 
Calm down mask (595 kr) är en underbart återfuktande och lugnande ansiktsmask för alla hudtyper - även torr och känslig hud. Ansiktsmasken är djupverkande och dämpar effektivt rödblommig hud samtidigt som den stärker dens naturliga barriärfunktion. Masken ska appliceras på rengjord, fuktig hud och verka i 5-15 minuter. Jag gillar den verkligen - ansiktsmasken har helt klart varit en räddare i nöden för mig under vintern då min hy känts irriterad och torr. Den lugnande effekten är tydlig och sitter kvar långt efter man sköljt av den. Lovely!
 
Nyckelingredienser: Allatonin (lugnar, reparerar & mjukgör), Jojobaolja (barriärstärkande, läkande och närande), Vitamin C (jämnar ut hudton, motverkar pigmentfläckar) och Kaolin (mineralrik vit lera som är lugnande, balanserande och sammandragande)
 
 
 
24seven smoothie cream (595 kr - nu på erbjudande för 465 kr härär en mediumlätt mjukgörande kräm för alla hudtyper. Det finns även en "tyngre" kräm för hud som behöver ännu mer kärlek, samt en lättare för oljigare hy. Jag fick denna då min hy ligger lite i mittenskalan av fuktbehov. Fuktkrämen är väldigt näringsgivande med en långvarig, återfuktande effekt. Den går snabbt in i huden och jag älskar personligen att ha den som dagkräm, men funkar bra att använda i din kvällsrutin.
 
Nyckelingredienser: Jobaolja (balanserar och återfuktar), Vitamin E (stark antioxidant som försvarar huden mot fria radikaler) och Allatoin (mjukgör, lugnar samt reparerar huden). 
 
 
 
Jag hyllar Palina Skin Philosophy. Hon har verkligen lyckats med att kombinera högkvalitativ hudvård, härlig design, fantastiska konsistenser och dofter i ett. Man faller pladask! Produkterna har inte gjort mig annat än positivt överraskad och det känns tryggt att använda sig av något som är framtaget med skarphet in i minsta detalj. ♥ Produkterna är etiskt, miljövänligt framtagna och testas inte på djur ♥
 
 
Till top