Daisy Beauty Expo 2017 i bilder

My diary / Permalink / 4
 
Norrlänningen är sedan länge hemkommen från Daisy beauty-trippen, men adrenalinet finns kvar än. I inlägget där jag postade mina två videos från hela resan (a must see om ni inte gjort det! klicka er dit HÄR) lovade jag er ett inlägg som enbart består av bilder och text om mässan. So here we go innan det blir för sent! 
 
Jag vandrade omkring där med två supergulliga beauty boulevard-bloggerskor vid namn Amanda och Amanda, haha. Vi hade så extremt kul! Det roligaste av allt var verkligen att få träffa alla härliga bloggkollegor och ta del av alla inspirerande själar inne på tändstickspalatset, shit vilka duktiga människor jag haft lyckan att vistas kring. 
 
 
Jag hoppas verkligen på att få uppleva något liknande snart igen. Det kändes drömlikt att få leva sig in i skönhetsblogglivet till 100% ett tag! Resväskan här hemma är fortfarande fylld med 25 kilo produktprover, nu är det bara att plöja sig igenom allt så ni läsare får ta del av magiska tips snarast. Tack än en gång till Kicki Norman, alla som var med och ordnade Daisy Beauty Expo och alla glada kollegor jag äntligen fick hälsa på och fnittra med. Insåg där och då att beauty junkies måste vara de härligaste människorna som finns. Vi ses igen ♥♥
 
 

Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette sönderhype + sminkning

Jenni tipsar, Mina sminkningar, Recensioner, Smink / Permalink / 8
 
Det finns en palett jag drömt om ända sedan Kat Von D lanserade den. Det är den gigantiska paletten Metal Matte Eyeshadow Palette bestående av metalliska och matta färger i ett. What everybody wants, liksom. Tror ni jag blev glad då jag oväntat hittade den på Sephora när jag var i Stockholm och den till och med råkade vara med på reahyllan? Gud har hört mig. Ja, nu har nog alla inne på Sephora hört mig också... Paletten var en miljon gånger finare i verkligheten! Den är verkligen rejäl och varenda färg är simply stunning. Man vet nästan inte vart man ska ta vägen. Gahhhh!!! Vi kollar närmare!
 
 
Paletten i sin helhet. Att ge den rättvisa på bild är onödigt att försöka ge sig på... Tänk er i alla fall en stor palett (ungefär dubbelt så stor som en "regular" ögonskuggspalett) med stora skuggor i. Som ni ser består den övre raden av nio metalliska skuggor, varav den nedre raden består av tretton matta. Genious! Möjligheterna är oändliga...
 
 
 
Närmare titt på skuggorna... Yum, right? Älskar att färgskalan är så stor, men att hon tagit fram nyanser som är användbara och inte clowniga. Damn, vad enkelt det blir att få med a pop of colour i vardagssminkningen med denna! Och fattar ni hur många kreativa, coola sminkningar man kan göra med så många snygga nyanser av alla färger i ett? Hype hype... 2017 blir ett roligt sminkår. 
 
 
 
Några swatches åt er. Den här paletten är full av wow-tillfällen! Skuggornas pigmenterig och krämighet ligger på elitnivå. Framförallt så har jag aldrig vidrört så bra matta skuggor tidigare. Det är en fin titel... Du har lyckats hela vägen, Kat. 
 
Min första sminkning med paletten. Följ gärna min instagram för att få snabbare updates av mina looks! @jennisbeautyse 
 
Ni har säkert slutat läsa för längesedan... Det är ganska uppenbart vad jag tycker om denna skapelse. Metal Matte eyeshadow palette toppar allt jag någonsin testat i sminkväg. 
 
♥ Visst ser den drömlik ut? Har ni testat något från Kat Von D beauty? ♥
 
*Pssst... ett inlägg om hennes omtyckta liquid lipsticks är också på väg...*
 

TVÅ VIDEOS! Daisy Beauty Expo 2017 - mitt största äventyr

Daisy Beauty, Jenni skriver, My diary, Skönhet, Videos / Permalink / 9
Jag har sedan i torsdags rest på egen hand. Tog planet till Stockholm, orienterade mig för första gången ensam i tunnelbanevärlden (wow vilken stress), hittade mig till hotellet på Södermalm trots en opålitlig gps i telefonen och drog sedan till Solna vid sju på kvällen för att jag envisades med att få se Mall of scandinavia, trots att jag lovat mig själv och alla i min omgivning att inte springa runt ute ensam i huvudstaden på kvällarna. Är det nu man ska använda sig av ett sånt där "yolo"? Blev hur som helst snabbt bekväm i rollen att resa omkring ensam och det bästa av allt var ju när Daisy Beauty Expo 2017 drog igång. Cirka 100 journalister och bloggare från hela Sverige blev bjudna till tändstickspalatset för att beautynörda i två dagar. Jag har varit till himlen och tillbaka, kan man säga.
 
Det bästa av allt är väl ändå att jag tog mig i kragen och filmade två videos åt er från resan? Jag ville föreviga stunder och kunna visa vad jag varit med om istället för att skriva två biblar om det. Missa särskilt inte den andra videon där själva mässan är ingång! Dessa dagar har varit bland de bästa i mitt liv och en magisk start på 2017... Jag har aldrig tidigare känt mig så inspirerad och motiverad. Men nu ska jag sluta sprutlackera er med ord och låta er se på dessa två videos som får beskriva resten... Ett ytterligare inlägg om Daisy Beauty Expo kommer senare med alla bilder jag tog. PUSS!!! 
 
*Pssst... Kollar du via mobil? Då är det smartast att klicka sig in på videolänkarna (eller de färgade rubrikerna) som för en vidare till Youtube för att se klippen* 
 
 
 
 
 
Till top