Essie summer collection 2015

ESSIE, Jenni tipsar, Naglar / Permalink / 15
Även om vi inte fick en så somrig sommar lanserade i alla fall Essie en underbart somrig kollektion i år också. Den innehåller lack i underbara nyanser passande både fest och vardag. Nedan finns en rättvisare bild av färgerna, då min bild i solljuset (var är solen nu förresten?) överexponerade dem lite. 
 
Private weekend (ett vitt som innehåller små glitterkorn!), Chillato och Peach side babe är mina favoriter. 
 
♥ Spanat in dessa? Eller tänker ni göra det? ♥

Nyheter i The body shops Vitamin C-serie

För ett ganska långt tag sedan, lagom till sommaren utökades The body shop Vitamin C-serien med två nya kompisar! Den här serien är perfekt för dig med trött hy som behöver lyster, fukt och vitaminer... Jag hade testat andra produkter ur Vitamin C-serien tidigare och visste redan när jag såg dessa två att min hud skulle få två nya uppfriskande vänner. 
 
 
The body shop Vitamin C Glow boosting moisturiser, 50 ml, 295:- 
En härlig, uppfriskande ansiktskräm med skön gelékänsla som återfuktar huden ordentligt. Den ska ta fram lystern i huden, friska upp samt vårda och mjukgöra på samma gång. Jag har verkligen använt denna mycket i sommar och den hjälper mig till en början verkligen att piggna till på morgonen! Min hud får även mycket mer lyster och näring, så den är helt klart värd ett försök om ni frågar mig. Särskilt för er som utsätter er för extra mycket stress och trötthet i vardagen! Då är den en guldklimp att äga.
 
The body shop Vitamin C Instant glow moisturiser, 25 ml, 275:- 
En riktig snabbfix för din hud som ger den extra lyster och fukt - ska användas sist i hudvårdsrutinen och fungerar därför bra som en primer under sminket. Jag har inte så mycket att tillägga om produkten - använt den ett antal gånger och den funkar bra helt enkelt! Däremot inte lika kraftig wow-känsla som andra moisturisern, särskilt inte med tanke på priset för ynka 25 ml. 
 
 
♥ Låter dessa intressanta för er? Har ni testat Vitamin C-serien i övrigt? ♥
 

Favoritrouget i sommar

Jenni tipsar, Nordicfeel, Smink / Permalink / 5
Hot mama! från The balm hoppas jag inte ni har missat. Det är ett riktigt snyggt, somrigt rouge med ett fantastiskt fint skimmer som ger kinderna extra lyster. Hur praktiskt är det inte att rouget dessutom kommer i en kompakt, smart förpackning med spegel? Hot mama! är som ett stort plus på det hela ursnygg att använda som ögonskugga och fungerar lite som en highlighter i ansiktet på samma gång när du applicerar den på kinderna!  
 
Hot mama är superpigmenterad så du behöver verkligen inte mycket produkt/användning. Jag älskar verkligen färgen då rouget inte är för rosa utan tillger den där perfekta, pigga färgen på kinderna utan att bli för mycket. Skimret är dessutom så smickrande! The balms produkter överträffar alltid mina förväntningar... Ni bara måste testa detta underbara rouge - tacka mig för tipset senare ;) 
 
♥ Hett tips: Rouget går just nu att köpa för ynka 159:- på Nordicfeel.se ♥
(ord. butikspris är 199:-) 
Till top