Bobbi brown shimmer brick

Jenni tipsar, Nordicfeel, Recensioner, Smink / Permalink / 10
Fick chansen att testa den mycket omtalade Shimmer brick från Bobbi Brown.  Den innehåller fem olika gudomligt vackra nyanser som går att använda tillsammans som bronzer, separata som ögonskuggor eller varför inte använda de ljusa tonerna som highlighter? Valmöjligheterna är många. Produkten är av riktigt hög kvalitet, det märks redan vid första ögonkastet. Jag satt bokstavligen och gapade när jag väl hade den i mina händer... Dessutom är tillhörande borste hur gullig som helst! 
Shimmer brick är oerhört pigmenterad och du behöver inte mycket produkt per gång. Den ger verkligen lyster och min favorit är helt klart att använda den för att ge glöd och färg till ansiktet! Den livar upp vilket trött ansikte som helst och ger dig perfekt glow utan att bli för mycket. Som highlighter och ögonskugga är den också helt fenomenal som jag nämnt. Shimmer brick innehåller så underbart varma, rosiga toner som gör det enkelt att skapa en riktigt vacker ögonmakeup om man så vill. Har ingenting negativt att säga om produkten, den är verkligen värd pengarna och kommer mest troligt ge dig en wow-upplevelse som för många andra. En populär produkt - och nu förstår jag verkligen varför! Vem drömmer inte om att äga denna skönhet från självaste Bobbi Brown?
 
Nordicfeel.se kan ni beställa Bobbi Brown shimmer brick för 379:- (ord. pris: 449:-)

O&M Sea salt spray

Hårvård, Jenni tipsar, Skönhet / Permalink / 3
 
Tänkte kika in och ge er ett hett tips på både hårmärkte och produkt. Original minerals är mitt favoritmärke när det kommer till hårprodukter som jag nämnt tidigare -  de ger mig alltid lika stor wow-effekt samtidigt som de är väldigt näringsrika och skonsamma för håret. Surf bomb sea salt spray har varit en personlig favorit för mig i sommar! Det doftar så gott och skapar verkligen den där beachiga texturkänslan i ditt svall utan att torka ut det. 
 
 
♥ Brukar ni använda saltvattenspray? ♥
 
Till top