Nivea #ModellipsSE tävling

Hudvård, Jenni tipsar, Skönhet / Permalink / 18
 
Är du Niveas nästa läppmodell? Nu har du chansen! Publicera ett foto av dig och ditt vackra leende på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtagen #ModelLipsSE, så har du chansen att vinna en fotografering, inklusive styling, i VeckoRevyn som stjärnan i NIVEAS nya Lip Care-kampanj. 
 
 Behöver du extra mjuka läppar inför tävlingen eller bara allmänt har Nivea ett fantastiskt urval på produkter som verkligen vårdar läpparna ordentligt.  
 
 
Nivea pearly shine: Uppnå glansen av en perfekt pärla med Pearly Shine. Med en återfuktande formula och en släng av smickrande rosa. En diskret glans förstärker läpparnas naturliga skönhet medan silkesextrakt bidrar med näring. Pris: Ca. 30:-
 
Nivea essential care: Klassisk, återfuktande läppvård för dagligt bruk. Dess återfuktande formula är berikad med jojobaolja och sheasmör och den lätta konsistensen bidrar med effektiv näring till läpparna. Pris: Ca 25:- 
 
 
 
- Drick vatten varje dag. Det hjälper att återfukta inifrån!
- Försök att inte slicka på läpparna, även om de känns torra eller flagiga. Saliv gör det bara värre!
- Tänk på att använda ett läppbalsam med UV-faktor under sommarmånaderna.
- Försök att exfoliera läpparna försiktigt med jämna mellanrum för att ta bort torr hud och stimulera cellförnyelse.
- Skydda läpparna mot kylan under vintermånaderna med ett näringsrikt läppbalsam under dagtid och ett extra vårdande sådant under natten.
- För ett glänsande leende, prova ett läppbalsam med glans! (Nivea pearly shine funkar super) 
 
Till top