It's all about the eyebrows

Jenni tipsar / Permalink / 1

Är du den som suktar efter perfekta bryn men aldrig riktigt lyckas få till dem? Har du bryn som är på tok för tunna, växer i konstig form eller är nästintill osynliga? Vet du inte alls hur du egentligen ska gå till väga för att få brynen du önskar du hade? Jag kan hjälpa dig!  Här har ni några tips som hjälpt mig väldigt mycket med mina egna ögonbryn. Läs, ta till er och påbörja vägen till era ögonbryns framgång… Or something! 

♥ Formen - Du måste ha en bra form att utgå ifrån. Det är prio ett, om du faktiskt ska ha snygga ögonbryn. I collaget ovan ser ni en mall med riktlinjer, en mall ni borde gå efter då ni noppar ögonbrynen. För att få rätt vinklar – annars kan det sluta riktigt tokigt. 

♥ Tjockleken - Noppa inte dina bryn för mycket. Det är ett misstag jag gjort tidigare och lärt mig av, so don’t do that! Det är inte fint och gör dina ögonbryn ännu osynligare och tunnare. Noppa bara där du ser att det behövs. Har du väldigt tunna bryn – testa noppa dem mindre. Jag gjorde detta och pang, efter en-två månader hade jag så himla mycket tjockare och finare bryn. Yay! 

♥ Fyll i brynen – Detta är väl det ultimata, om man har bryn man inte är nöjd med. Att fylla i dem så man får formen och färgen man vill ha! Anastasia beverly hills har fantastiska ögonbrynsprodukter om du vill lyxa till det extra mycket (finns att beställa på eleven.se). Annars gillar jag eyebrow kit från eyeslipsface, H&M’s egna ögonbrynspenna eller att bara fylla i dem med en tunn ögonbrynsborste och passande ögonskugga. Kom också ihåg att fylla i med en färg som är i samma ton som din egen hårfärg för naturligast resultat 

♥ Färgning - Att färga sina bryn gör sååå himla mycket. Varje gång jag färgar går jag från att ha rätt så osynliga till bra ögonbryn, helt enkelt. Känner du att du har samma problem – testa köpa en ganska mörk ögonbrynsfärg från tex. Depend och se skillnaden. Plötsligt syns dina ögonbryn så mycket mer! 

♥ Serum - Känner du att dina ögonbryn är för tunna rekommenderar jag att du börjar använda något slags serum varje kväll innan du lägger dig. Du kan göra ditt eget! Blanda extra virgin olivolja, kokosolja och möjligtvis lite vaselin så har du ett bra serum. Förvara det i någon slags burk eller liten ”flaska”. Jag lovar att du kommer märka skillnad efter någon tids användning! 

… Lycka till! ♥

Till top