L'oreal Nude Magique Cushion Foundation & Cushion De Soileil Bronzer - yay or nay?

L'oréal paris, Recensioner, Smink / Permalink / 4
 
Cushion foundations är en trend som fort spridit sig bland olika märken - men kanske har ni missat att det nu börjar lanseras krämiga bronzers i likadana förpackningar? Jag både testat L'oréals Nude Magique cushion foundation, och den lite nyare Cushion De Soileil bronzern... Vad tyckte jag, kanske ni frågar er?
 
 
Nude magique cushion foundation är absolut inte av tjockaste laget, denna lägger sig lätt på huden och ger en naturlig touch up med extra lyster. Jag, som är ett fan av rejält täckande foundations, såg direkt att denna tyvärr inte skulle bli en bästis i min sminkväska. Täckningen gick absolut att bygga upp, men jag fick nästan jobba ihjäl mig för att få resultatet jag önskar. MEN - ni som inte är lika förtjusta i hög täckning kommer med största sannolikhet att älska denna. Jag ser mig själv använda Nude magique cushion foundation i sommar, då tunga foundations inte ligger högt på listan när solen ligger på. Priset, 199 kr, tycker jag dessvärre är lite överdrivet då dessa burkar inte går att fylla på som IsaDoras cushion foundations gör. Ett mycket stort minus rent ekonomiskt - men den är trots det värd ett försök hos er som är nyfikna på cushiontrenden och är fans av lätt till medel täckning! Om inte annat är denna foundation fantastiskt praktisk att ha med i handväskan för att bättra på basen under dagens gång. 
 
 
L'Oréal Paris glam bronze cushion de soleil fresh glow bronzer (pjuh, vilket långt namn) är nykomlingen i Loréals cushion-familj. Denna är av Limited editition och ska ge en bronzig finish samt fräsch, återfuktande lyster. Medföljande applikator är perfekt för en enkel applicering, och jag gillar produkten starkt! Färgen är perfekt för min bleka hy - inte för mörk, inte heller för orange. Skulle gärna sett ett utbud av fler nyanser då det direkt leder mig till faktumet att den inte passar alla. Formulan är väldigt lätt och smälter in bra i huden, ser fram emot många användningar av denna i sommar. Jag är imponerad av detta bronzeralternativ, då den verkligen underlättar för en naturligt fräsch bronzig look. Kort sagt är alltså L'oréals cushion foundation & bronzer enligt mig båda suveräna inför sommarens bravader! Cushiontrenden har helt klart gjort ett bra intryck hos mig, skulle foundationen haft högre täckning samt möjlighet för påfyllning hade jag varit 100% överväldigad av L'oréals utbud. Men vi kom nästan dit. 
 
 
 
♥ Har ni vågat er på cushion-trenden? ♥
 
 
Till top