#Gettoknowyourskin med Eucerin DermoPurifyer

Hudvård, Jenni tipsar, Recensioner / Permalink / 3
Det finaste bud jag någonsin fått landade utanför min dörr häromdagen. Det var från Eucerin och innehöll deras Dermo Purifyer-serie med gulliga tillbehör. 
 
 
 

"Eucerin är hudvårdsmärket som rekommenderas av dermatologer och som grundar sig på ärlig hudforskning. Våra produkter vårdar och återställer hudens hälsa och ger dig frisk hud med lyster.

Genom att samarbeta med dermatologer och använda avancerad teknologisk expertis kan Eucerin garantera tillförlitliga och mycket effektiva produktinnovationer som uppfyller högsta dermatologiska standardMed över 100 års erfarenhet inom hudvård, strävar vi efter att erbjuda produkter för just dina individuella behov. "

Källa: Eucerin.se
 
DermoPurifyer cleanser är en effektiv rengörare, DermoPurifyer Toner återfuktar och förbereder huden för efterföljande hudvård så som DermoPurifyer Hydrating Day care, en mattgörande creme som står för en extra återfuktande finish. För att förstärka effekten av denna hudserie ytterligare rekommenderas några gånger i veckan DermoPurifyer scrub som rengör porerna på djupet. 
 
 
Serien ska alltså bekämpa och motverka oren hud extra bra. Jag har nu använt produkterna ett antal gånger och det första jag la märke till var att de verkligen KÄNNS extremt renande, till skillnad från många andra hudvårdsprodukter som oftare känns mjukgörande men lämnar ansiktet med en otvättad känsla. Efter att ha använt dessa produkter tillsammans kändes mitt ansikte nästan renare än någonsin, no joke! Därför tvekar jag inte en sekund på att de är extra fantastiska mot oren hud som jag tyvärr (i detta fall för att kunna ge en ordentlig bedömning) inte lider särskilt mycket av. 
 
 
Jag kan, trots endast ett fåtal pormaskar i min egen hud, lova er att produkterna som fått omdömet 9 av 10 från Veckorevyn (inte illa pinkat!) är något som är värt att prova, orenhud eller ej. Det är tydligt att de är noggrant framtagna för att bekämpa hudproblem på riktigt, utan att glömma bort återfuktningen som är minst lika viktig för oren hy. Parfymfritt, väl dermatologiskt framtaget och ärligt - det kan man inte ogilla! 
 
Jag ger därför DermoPurifyer-serien en enorm tumme upp från min och min huds synvinkel! De kommer vara mitt ansiktes nya bästa vänner ända till flaskornas botten, kanske också längre än så. Ni hittar era egna exemplar av dessa bästisar på Apoteket! Eucerin har även serier för andra hudtyper. Go, go, go. ♥
Till top