#Gettoknowyourskin med Eucerin DermoPurifyer

Hudvård, Jenni tipsar, Recensioner / Permalink / 3
Det finaste bud jag någonsin fått landade utanför min dörr häromdagen. Det var från Eucerin och innehöll deras Dermo Purifyer-serie med gulliga tillbehör. 
 
 
 

"Eucerin är hudvårdsmärket som rekommenderas av dermatologer och som grundar sig på ärlig hudforskning. Våra produkter vårdar och återställer hudens hälsa och ger dig frisk hud med lyster.

Genom att samarbeta med dermatologer och använda avancerad teknologisk expertis kan Eucerin garantera tillförlitliga och mycket effektiva produktinnovationer som uppfyller högsta dermatologiska standardMed över 100 års erfarenhet inom hudvård, strävar vi efter att erbjuda produkter för just dina individuella behov. "

Källa: Eucerin.se
 
DermoPurifyer cleanser är en effektiv rengörare, DermoPurifyer Toner återfuktar och förbereder huden för efterföljande hudvård så som DermoPurifyer Hydrating Day care, en mattgörande creme som står för en extra återfuktande finish. För att förstärka effekten av denna hudserie ytterligare rekommenderas några gånger i veckan DermoPurifyer scrub som rengör porerna på djupet. 
 
 
Serien ska alltså bekämpa och motverka oren hud extra bra. Jag har nu använt produkterna ett antal gånger och det första jag la märke till var att de verkligen KÄNNS extremt renande, till skillnad från många andra hudvårdsprodukter som oftare känns mjukgörande men lämnar ansiktet med en otvättad känsla. Efter att ha använt dessa produkter tillsammans kändes mitt ansikte nästan renare än någonsin, no joke! Därför tvekar jag inte en sekund på att de är extra fantastiska mot oren hud som jag tyvärr (i detta fall för att kunna ge en ordentlig bedömning) inte lider särskilt mycket av. 
 
 
Jag kan, trots endast ett fåtal pormaskar i min egen hud, lova er att produkterna som fått omdömet 9 av 10 från Veckorevyn (inte illa pinkat!) är något som är värt att prova, orenhud eller ej. Det är tydligt att de är noggrant framtagna för att bekämpa hudproblem på riktigt, utan att glömma bort återfuktningen som är minst lika viktig för oren hy. Parfymfritt, väl dermatologiskt framtaget och ärligt - det kan man inte ogilla! 
 
Jag ger därför DermoPurifyer-serien en enorm tumme upp från min och min huds synvinkel! De kommer vara mitt ansiktes nya bästa vänner ända till flaskornas botten, kanske också längre än så. Ni hittar era egna exemplar av dessa bästisar på Apoteket! Eucerin har även serier för andra hudtyper. Go, go, go. ♥

Tävling: Tidig julklapp från Formula 10.0.6!

Hudvård, Tävlingar / Permalink / 14
 
December är här och självklart har jag sett till att kunna ge någon av er en liten förtidsjulklapp. Uppskattar att ni läser min blogg så himla mycket! Det är med ren glädje jag nu ska lotta ut min absoluta favoritansiktsskrubb till någon av er: nämligen One smooth operator från Formula 10.0.6 som passar torr vinterhud extra bra! ♥
 
 
One Smooth Operator från Formula 10.0.6 är en rengörande skrubbkräm som alltid är min räddare i nöden då huden protesterar mot vinterkylan. Med hjälp av naturlig vulkansten exfolierar den huden, drar ut orenheter och lämnar ansiktet fräscht, lent och klart. Skrubbkrämen innehåller zink och havre som hjälper till att absorbera överflödigt talg från hudens yta och reducerar inflammationer. One smooth operator luktar även så fantastiskt gott att man skulle vilja ha den i parfymform... En riktig superprodukt på många sätt! 
 
 
♥ Följ mig på instagram @jjennisbeauty eller följ mig via bloglovin HÄR (gör du både och får du självklart en extra lott!)
 
♥ Kommentera sedan att du är med och tävlar! :) 
 
Stora, vintriga lycka till-kramar från mig! Tävlingen avslutas tisdagen den 8/12. 
Till top