Kat von D Beaty till Sephora i Sverige! (Plus en hel del varma ord om kvinnan)

Jenni tipsar, Recensioner, Shopping, Smink / Permalink / 3
- EDIT: Meddelande 1/3 - Hold on with me guys, jag är just nu och tar lite sportlov i Hudik! Återkommer snart med en drös recensioner igen - 


 
Min största kvinnliga förebild är Kat Von D. Varför? Hon har självförtroendet, hjärtat, kreativiteten och passionen. Det här inlägget kommer i rätt tid - för passande nog ska jag påbörja min andra tatuering om fem dagar, passande nog är Kat Von D i Sverige just nu och passande nog... Så har hennes sminkkollektion äntligen lanserats fullt ut i Sverige. Happiness!!! Därför är detta blogginlägg skrivet med en gnutta extra iver, kärlek och beundran. Kat är beundransvärd för vem hon är och allt hon gör - håller ni inte med? Jag kan avslöja en ytterligare grej... Så är även hennes sminkprodukter! Let's take a closer look at three of them:
 
 
Kat Von D Shade & light-palette förtjänar en guldtrofé av mig som skönhetsbloggerska efter några månaders användning. Denna var jag snabb som attan att haffa då den lanserades i Sverige, lite före resten av kollektionen vill säga. Ser ni hur välanvänd min palett är? Det är nämligen min mest älskade sminkprodukt någonsin. Älskar hur formulan är riktigt pigmenterad men enkelt suddbar. Jag är lite smått gråtfärdig över att den lite gulare tonen, motsvararen till Anastasia Bevery Hills "banana powder" börjar nå sin botten... Because now I can't live without this stuff! Den här contouringpaletten är så fantastiskt snygg, praktisk, unik och kommer med 6 mycket användbara toner. För oss kritvita funkar de två längst till höger prima att använda på ögonlocken som ögonskugga istället, så gör även resterande skuggor om man vill det...! Men vill man ha en palett för ögonen i denna anda, ska man absolut kolla in Shade & light Eye-paletten som nu kommit till Sverige... Mina ha-begär är så stora att hjärtat blöder. 
 
Pris för Shade & light contouring palette: Ca 470:- på Sephora 
 
 
Kat Von D Ink Liner är en av skönhetsvärldens mest hypade eyeliners någonsin. Jag är lyrisk likaså, äntligen en eyeliner som har det där extra! Med 9 olika färger för Ink Liner det möjligt att skapa en look för varje tillfälle - utan risk för att den ska suddas ut under dagen. Formulan är nämligen både vattenfast och intensivt pigmenterad. Applikatorn är tunn, smidig och gör det enkelt, även för nybörjare, att skapa en skarp eyelinervinge eller vad man nu vill. Fun fact: varje nyans är döpt efter Kats favoritförfattare!
 
Pris för Kant Von D Ink liner: 215 kr på Sephora
 
 
Kat Von D Lock it Tattoo Concealer är en mycket krämig concealer, ultimat för att täcka allt från mörka ringar och ojämnheter till... Tatueringar! Enligt Kat borde alla få möjligheten att se ut hur de vill när de vill, tatuerad eller inte - alltså en perfekt lösning om man vill dölja sin tatuering för en dag. Men för mig, är denna enormt täckande concealer en räddare för de förstnämnda parterna... Jag har sagt hejdå till synliga ojämnheter i min hy! Älskar denna concealer med hela mitt hjärta. Hur kan hon skapa så högkvalitativt, gång på gång? Spelar ingen roll om det är konst, tatueringar, musik eller smink... Denna kvinna verkar kunna allt. Lägg även märke till de vackra detaljerna som pryder alla hennes verk, även sminkförpackningar... 
 
Pris för Kat Von D Lock it Tattoo Concealer: 250 kr på Sephora 
 
 
Ni som har nära till ett Sephora borde alltså med största rekommendation springa in och unna er någon, eller några av Kat Von D's grymma sminkprodukter! Hon är även välkänd för fantastiska läppfärger i sin kollektion som jag tyvärr inte testat på än... 
 
Kat var även med i nyhetsmorgon imorse om någon missade det! Här är inslaget: 
 
 ♥ Personligen tycker jag man får leta efter en coolare kvinna! Vad säger ni? ♥

Vera Mona Lotus palette

Jenni tipsar, Recensioner, Smink / Permalink / 1
 
Vera Mona, ett märke jag sedan tidigare är obekant vid, har lanserat en mycket unik ögonskuggspalett vid namnet Lotus. Jag tycker det är dags för oss beautybloggare att lyfta fram lite mer okända märken oftare - nu har vi alla läst lite för mycket om de där Anastasia beverly hills och The balm-paletterna, fram med de mindre omtalade pärlorna! 
 
 
Förstår ni nu vad jag menar med unik? Vera mona, känt för sina Color switch-svampar har inkluderat en stor sådan i paletten. Svampen gör det enkelt att ta bort överskottsfärg från borsten - perfekt när du behöver rengöra sminkborsten mellan nyansbyten från mörkt till ljust, till exempel! Eller när du vill skaka av överflöd från borsten.
 
 
 
Caper, Hydrangea, Clover, Hibiscus, Narcissus, Celosia, Lotus (the star of the show) och Hollyhock swatchade på min arm utan primer. Godkänd pigmentering, eller hur? Paletten innehåller alltså 8 fantastiskt fina ögonskuggor, färgurvalet inspirerar mig att lägga till en hint av färg i mina vardagssminkningar. Älskar att den både innehåller matta och skimriga nyanser. Det enda jag saknar är en matt, ljus övergångsskugga att lägga i globlinjen, det är en personlig princip - annars är färgsammansättningen top notch. Den vita är förresten min nya favorit bland vita matta ögonskuggor - grymt pigmenterad! 
 
 
Så... Det här med svampen, yay or nay? Jag ÄLSKAR den. Trodde på fullaste allvar inte att jag skulle bli så positivt överraskad, men den här förenklar stressiga morgonsminkningen till tusen. Det gick verkligen att använda en mörk nyans, borsta av för att gå till den kritvita med samma borste utan problem! Inget mer tjorvande och bytande på den fronten. Den dubbelsidade sminkborsten som medföljer är för övrigt av fantastiskt mjuk syntetkvalitet. Perfekt att ena sidan är kompakt och liten nog att packa på skugga med samt applicera på både ögonlock och under ögat - medan andra sidan gör sig utmärkt för blending! En ny favorit även den. 
 
 
Behöver nog inte nämna hur fantastiskt nöjd jag är med paletten med tillbehör. Här får du en underlättare i vardagen (svampen), två supermjuka sminkborstar i en samt åtta högkvalitativa skuggor som räddar dig genom vardag och fest - för enklaste skuggningar till sotningar med a pop of colour om man vill det... Smidigare finns nog inte. Fantasin sätter gränserna med Vera Mona Lotus palette. 5 av 5 hjärtan! ♥
 
Sminkpaletten finns bland annat hos markbart.nu och i utvalda salonger för 499:-, grab it! 
 
Till top