Essie fall collection 2015 - Leggy legend

ESSIE, Jenni tipsar, Naglar / Permalink / 1
 
Det är alltid en lika stor ära för mig att presentera Essies kollektioner för er. Höstkollektionen är äntligen här - en passande tid att lägga pastellnagellacken på hyllan ett tag och utforska djupare färger... Essie gör det enkelt för oss att anpassa naglarna efter årstiden med kollektionen Leggy legend inspirerad av 70-talet, rock 'n' roll, glammiga kändisar och röda mattan. Hur grymt?! 
 
In the lobby, leggy legend, bell bottom blues, frock 'n roll, with the band och color binge.
 
Jag är helt såld, den här kollektionen är bokstavligt talat spot on. Kan inte välja någon favorit utan låter er komma fram till en, eller varför inte flera själva. De finns ute i butik nu för 129:-/st ♥

Lip smackers i läskande dofter

/ Permalink / 4
 
Efter ett lyckat samarbete förra året med Coca-cola har Lip smackers åter igen skapat en kollektion med tillsammans med dem. Är inte detta nostalgi på hög nivå som fortfarande glädjer lika mycket så säg? Har du en favoritläsk bland dessa kan en lip-smacker i samma doft bli din personliga favorit! Bortsett från de sex olika lip smackers ni ser på mina bilder har det även bland annat lanserats dofterna Fanta citron och Fanta exotiska frukter. Finns i butik nu och priset/läppbalsam ligger på 22 kr. 
 
 
♥ Har ni testat någon av dessa? ♥
 

L'oréal La palette nude

/ Permalink / 4
Två nya paletter i varianterna Nude och Rosé tillhör höstens nyheter från L'oréal. Paletterna innehåller tio olika färger i både matta och skimriga nyanser. 
La palette nude innehåller många vita, bruna och karamelltonade skuggor. Även en mörkgrå finns med. Passar alltså dig som trivs med mer neutrala och inte allt för rosiga/varma toner på ögonlocken, perfekt att göra snygga sotningar med i höst. La palette nude (min favorit) kännetecknas uppenbarligen av rosétoner där många vackra ljusa, mauve-och plommonfärgade toner finns med. 
 
Vad tycker jag om paletterna? Har testat dem under några dagar och skulle beteckna dem som vanliga budgetpaletter, inte så mycket wow-känsla över det hela men många ursnygga färger. De är enkla att sudda och har suttit bra under hela dagen för mig. Priset på 129:-/st är verkligen passande och gör det värt att investera i den som tilltalar dig mest! 
 
 
 
♥ Vad tror ni om dessa? ♥
 
Till top