TiKei ögonskuggor

Jenni tipsar, Recensioner, Smink / Permalink / 25
För ett tag sedan fick jag massor av världsfina mineralögonskuggor hemskickade till mig. Från underbara TiKei mineral cosmeticsEtt märke som säljer mineralsmink utan att sätta överdrivet höga priser på det. 
 
Ögonskuggorna kommer i 10ml-burkar som är hur söta som helst. De ser alltså exakt ut som mineralfoundation-burkar, fast mycket mindre. Burkarna är anpassade så att hålen som man skakar ut ögonskugga ur går att stänga igen innan man stänger burken, på det viset hamnar det alltså inte ögonskugga överallt. Toppenbra och mycket praktiskt tycker jag! 
 
TiKei blandar alla sina ögonskuggor från grunden vilket betyder att färgerna är unika. De innehåller även skonsamma ingredienser (gjorda på krossade mineraler) och innehåller inga kemikalier eller konserveringsmedel. 
 
Färger att välja mellan:
 
 
Jag blev helt kär i ögonskuggorna. Formulan är helt underbar! De har grym pigmentering, sitter länge, är enkla att jobba med och är hur vackra som helst... Jag har ingenting ont alls att säga om skuggorna. Priset på 69kr/st är toppenbra med tanke på kvalitén samt att det faktiskt är äkta mineralsmink. Tänk hur mycket ni tjänar på att köpa hem dessa istället för att köpa mineralsmink från t.ex. Bareminerals som fungerar exakt likadant! TiKei's ögonskuggor är minst lika bra. En av många fördelar med TiKei som jag märkt är just detta - TiKei är ett av de få företag som faktiskt inte sätter överdrivet höga priser på sitt mineralsmink. Jag ger dem alla tummar upp! ♥
 
 Klicka HÄR för att komma till hemsidan ♥
TiKei har fri frakt och snabb leverans! 
Till top