Ni får inte tro...

Jenni skriver / Permalink / 33
... Att jag försvunnit! Jag har idag beställt en systemkamera och två grymma objektiv till den. Är SÅ spänd över detta, för ni vet väl vad det betyder? Bristen på en riktigt bra kamera är orsaken till att mitt bloggande legat lite lågt ett tag, för har inte motivationen till att bara göra halvdana inlägg. Jag vill ju att ni ska få se bilder av så hög kvalitet som möjligt, och kan lyckligt meddela att från och med nästa vecka kommer jag äntligen kunna uppfylla denna underbara dröm! ♥ Ni anar inte hur glad jag är över att slippa känna att bloggens kvalitet begränsas... There will be no limits. 2015 blir mitt stora bloggår, det lovar jag er... Vi hörs då! GOTT NYTT ÅR världens bästa läsare! Vi har så mycket att se fram emot tillsammans. You guys have no idea av hur högt jag siktar med mina planer... 
 

♥ Lova mig en sak - att ni vågar sikta högt med era drömmar också. ♥
Vi hörs snart igen! 
 
 

Hemp by The body shop

Hudvård, Jenni tipsar, Skönhet, The body shop / Permalink / 21
Här kommer det ultimata tipset för vintertorr hud! The body shops Hemp-serie är fullspäckad med Hampfröolja, en av de mest näringsrika naturliga ingredienserna som kan användas på huden. Denna serie är rejält fuktighetsbevarande. Nu i December utökas sortimentet med den härliga nyheten Soap on a rope. 
 
Hampa är en av världens mest mångsidiga växter. Hampafrön har ett fantastiskt och balanserat innehåll av de essentiella fettsyror som människor behöver. Omega 3- och omega 6-fettsyror, vitamin A, E, B-12, folsyra, magnesium, kalium och järn. Då kan ni säkert föreställa er vilken näringsbomb detta är för huden! 
 
 
 
Denna serie är verkligen guldvärd för dig som kämpar med torr hud nu när det är kyligt ute! Jag har hunnit testa många av produkterna och blivit förvånad varje gång. Hemp face protector har gett mig babylen hud då jag dagligen använt den sedan jag fick den. Här finns många guldkorn som kan rädda din eller någon närståendes vintertorra hud blixtsnabbt då produkterna är snabb-och djupverkande. Perfekt att ge bort i julklapp till någon du bryr dig lite extra om! ♥
 

L'Oréal pure reds collection

Jenni tipsar, L'oréal paris, Smink / Permalink / 15
Ni har väl inte missat att L'Oréal Paris lanserat Pure Reds Exclusive collection? Det är en lyxigt röd kollektion framtagen tillsammans med några av världens mest ikoniska kvinnor. Blake Lively, Doutzen Kroes och Jennifer Lopez har tagit fram ett varsitt läppstift och nagellack som verkligen passar utmärkt nu till julen eller vad säger ni? 
 
Jag ÄLSKAR denna kollektion. Doutzens läppstift går åt det mer orange hållet, medan Blake har tagit fram det perfekt blåtonade, röda läppstiftet som verkligen får tänderna att se vita ut. Jennifer Lopez har hållt sig till den klassiska, röda läppstiftsfärgen som ni kan se på bilden till höger. De är väldigt högkvalitativa och sitter så bra på läpparna! Nagellacken är också i så fantastiskt fina färger, jag rekommenderar er starkt att spana in kollektionen. L'oréal har lyckats skapa något mycket extra! Love it. 
 
♥ Kollektionen finns i butik nu, endast i begränsad upplaga. ♥
Color riche nagellack: rek. pris 59:-/st
Color riche läppstift: rek. pris 129:-/st 
Till top