Kat Von D Metal Matte Eyeshadow Palette sönderhype + sminkning

Jenni tipsar, Mina sminkningar, Recensioner, Smink / Permalink / 8
 
Det finns en palett jag drömt om ända sedan Kat Von D lanserade den. Det är den gigantiska paletten Metal Matte Eyeshadow Palette bestående av metalliska och matta färger i ett. What everybody wants, liksom. Tror ni jag blev glad då jag oväntat hittade den på Sephora när jag var i Stockholm och den till och med råkade vara med på reahyllan? Gud har hört mig. Ja, nu har nog alla inne på Sephora hört mig också... Paletten var en miljon gånger finare i verkligheten! Den är verkligen rejäl och varenda färg är simply stunning. Man vet nästan inte vart man ska ta vägen. Gahhhh!!! Vi kollar närmare!
 
 
Paletten i sin helhet. Att ge den rättvisa på bild är onödigt att försöka ge sig på... Tänk er i alla fall en stor palett (ungefär dubbelt så stor som en "regular" ögonskuggspalett) med stora skuggor i. Som ni ser består den övre raden av nio metalliska skuggor, varav den nedre raden består av tretton matta. Genious! Möjligheterna är oändliga...
 
 
 
Närmare titt på skuggorna... Yum, right? Älskar att färgskalan är så stor, men att hon tagit fram nyanser som är användbara och inte clowniga. Damn, vad enkelt det blir att få med a pop of colour i vardagssminkningen med denna! Och fattar ni hur många kreativa, coola sminkningar man kan göra med så många snygga nyanser av alla färger i ett? Hype hype... 2017 blir ett roligt sminkår. 
 
 
 
Några swatches åt er. Den här paletten är full av wow-tillfällen! Skuggornas pigmenterig och krämighet ligger på elitnivå. Framförallt så har jag aldrig vidrört så bra matta skuggor tidigare. Det är en fin titel... Du har lyckats hela vägen, Kat. 
 
Min första sminkning med paletten. Följ gärna min instagram för att få snabbare updates av mina looks! @jennisbeautyse 
 
Ni har säkert slutat läsa för längesedan... Det är ganska uppenbart vad jag tycker om denna skapelse. Metal Matte eyeshadow palette toppar allt jag någonsin testat i sminkväg. 
 
♥ Visst ser den drömlik ut? Har ni testat något från Kat Von D beauty? ♥
 
*Pssst... ett inlägg om hennes omtyckta liquid lipsticks är också på väg...*
 
#1 - - jessy:

Åh, vill haa. Så fin!

#2 - - Netti Starby:

Vilken tur att du hittade den på rean och vilka härliga färger! Kramis

#3 - - Louise:

Så fina färger!!

#4 - - Gabriella :

Riktigt fina färger!!

#5 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Men åh så läcker palett!

#6 - - Caroline:

Alltså wow! Otroligt fin sminkning!

#7 - - ddianasliv.blogg.se:

Åh vilka fina färger! Och wow vilken snygg sminkning! Coolt.

#8 - - Fani:

Grymma färger, lite mer utmärkande liksom :) Och superfin sminkning i blått!

Till top