Nordicfeel firar 10 år!

Jenni tipsar, Nordicfeel, Skönhet, Smink / Permalink / 4
 
 
Mina kära samarbetspartners Nordicfeel fyller 10 år och det firas med ett hejdundrande kalas! Mellan 9-12 april sker dagligen spännande aktiviteter och tävlingar kopplade till deras födelsedag. Idag har en beautyhunt varit igång där frivilliga i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö fått leta upp Nordicfeelpaket fullspäckade med överraskningar ... Men inga ledsna miner om ni missade detta! Från och med imorgon bjuds även på härliga kampanjer, som ni enkelt kan hålla koll på via deras instagram @nordicfeelse, eller varför inte redan nu tjuvkika på några av dem genom att klicka här?
 
Jag firar Nordicfeel med det paket jag hade lyxen att hämta ut igår, är innerligt tacksam. Så många nya saker att testa - ska vi ta en närmare titt på produkter som kanske dyker upp i recensioner så småningom? Let's do it! 
 
 
Paletten Nude Dude av The balm är sedan förut min favoritpalett, "I heart Chocolate 16av I heart Makeup verkar vara en intressant chokladpalett för ett riktigt bra pris, så även Pro Lipstick Kit (som finns i flera olika färgkombinationer) av Makeup London. För att inte tala om den enormt billiga Freedom makeup Pro Eyebrow pomade, som jag tyvärr fick i för ljus färg och genast ska lägga i min väninnas händer för användning. Något särskilt som intresserade er? Är peppad på allt!
 
 
Tack Nordicfeel för att jag fick vara med och fira er födelsedag trots långa vägar för att kunna vara med i beautyhunt jag gärna hade deltagit i, känner mig som en vinnare ändå! Wiho. Paketet skickades helt förutsättningslöst - men självklart ville jag fira och tipsa er läsare om dessa härliga kampanjer och tävlingar. Hoppas ni hakar på! :) Nordicfeel är ett företag som ligger mig varmt om hjärtat, deras utbud är fantastiskt och man får alltid ett lika varmt bemötande av dem. Thumbs up och GRATTIS! 
 
#1 - - Anna:

Åh vad kul med en massa nytt!

#2 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

oj vilket fint paket

#3 - - Selina:

åhhh recensera chokladliknande paletten sen :)

#4 - - Skogsraah:

Verkar som bra produkter!

Till top