The body shop - Spa of the world

Hudvård, Skönhet, The body shop / Permalink / 8
Med stolthet presenterar The body shop deras senaste kollektion Spa of the world. Världen runt har de letat efter uråldriga skönhetsritualer för att sedan skapa en riktigt lyxig spaserie med finaste naturliga ingredienser, ljuvliga konsistenser och skira dofter - allt för att ta kropp och sinne på en ultimat sparesa utan att lämna ditt eget badrum. Skönhetshemligheter från Thaiand, Hawaii, Egypten och Japan... Nu återstår bara frågan: vilken produkt kommer bli din stora favorit i höst? 
 
Dead sea salt scrub (350ml / 295 kr) med grova, effektivt exfolierande saltkristaller från döda havet innehållandes höga halter av mineraler. En mycket uppfriskande skrubb som verkligen fräschar upp huden.  "Modern vetenskap stödjer teorierna om saltets fördelar för huden. Allt salt är inte likadant. Salt från Döda Havet är rikt på mineraler som magnesium, kalcium, kalium och brom."
 
African Ximenia scrub (350 ml / 295 kr) ibland kallas ximeniaträdet för "livets träd" i Afrika, tack vare de mjukgörande egenskaperna som dess olja har. Denna skrubb ger dig en härlig och mjukgörande exfoliering och lämnar din hud alldeles len efter sig. "Ximenia är rikt på oljesyra, och är därmed mycket vårdande för hud som utsätts för uttorkning." 
 
 Hawaiian Kukui Cream (350 ml / 325 kr) de hawaiianska kvinnorna har utsatts för den obevekliga solen i generationer. Deras lösning är att använda den extremt fuktbevarande kukuioljan på huden, som lämnar den underbart mjuk och full av lyster. "Kukuinötsolja är rik på essentiella fettsyror och vitaminer. Höga halter av oljesyror ger huden fuktighetsbevaring och vård." 
 
Japanese camellia cream (350 ml / 325 kr) olja av den eleganta kameliablomman har använts av kvinnor ända sedan 700-talet för att milt mjukgöra och fuktighetsbevara huden. Den här lyxigt sammetslena krämen gör huden ljuvligt len och ger en underbart mild doft. Japanerna har haft nyckeln till skönhet i århundraden. Kameliaolja är rik på oljesyra, och det gör det oerhört krämig, fuktighetsbevarande och vårdande."
 
Polynesian Monoi Radiance Oil (170 ml / 225 kr) de polynesiska kvinnorna har använt monoi, en högt värderad blandning av kokosnötsolja och blomman tahitigardenia, i över två tusen år för dess förmåga att ta fram hudens lyster och ge håret glans. Det är en otroligt bra och användbar produkt - massera in den på fuktad hud eller kamma den genom torrt och skadat hår. Voila! 
 
Himalayan Charcoal Mask (200 ml / 225 kr) träkol är en asiatisk hemlighet som har använts för att dra ut orenheter och verkligen göra rent på djupet. När du har rengjort huden, använd en Body Brush för att pensla ett tunt lager på huden och låt den torka i tio minuter. Skölj noggrant av med varmt vatten och njut av en ren hud med härlig lyster.
 
Vill tacka The body shop för det lyxigaste (och tyngsta) utskicket någonsin... Jag är helt såld på produkterna och lär nog ha den mjukaste huden i norrbotten ett bra tag framöver! 
 
♥ Vad tror ni om denna serie? Något ni tänker spana in? ♥
#1 - - Anna Sofia:

Såg dessa i en monthly favourites på youtube, kan dock inte komma på vem det var som höll den, men blev väldigt intresserad! Är sugen på någon utav deras body scrub som en liten lyx de gånger jag behöver något lite extra :)

#2 - - Anonym:

Gud vad snyggt!!!

#3 - - Malin :

Sv: Ja, det var väldigt gott med! :)

Älskar The Body Shop´s produkter och det skulle vara kul och prova någon av dessa! :)

#4 - - Emma Grann Fotografi:

Åh vad spännande!!

#5 - - Alice:

Funderar på att testa någon! finns så mycket som är spännande!!

#6 - - MALIN:

Detta låter väldigt intressant!

#7 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Alltså shit vilken lyxig låda!

#8 - - Brownsugar:

Love them <3

Till top