Maybelline 100 år + The nudes palette!

Jenni tipsar, Maybelline, Smink / Permalink / 5
 
Mitt älskade Maybelline firar nu 100 år och passar på att blicka tillbaka på dess färgstarka förflutna (mascaran som finns med där i bakgrunden, är den inte nostalgi på hög nivå så säg?) men också framåt på dess ljusa framtid.
 
Färgsprakande nagellack och den välkända mascaran i all ära, men det som verkligen fångade min uppmärksamhet i detta pressutskick ögonskuggspaletten The Nudes. Som jag väntat på att den ska komma till Sverige! 
 
Den mycket hypade paletten innehåller 12 ögonskuggor i härliga nude nyanser. Med dessa skuggor ska man kunna skapa 13 olika looker med hjälp av duos, trios och quads. Rek.pris ligger på 169:- (tummen upp för bra pris!) paletten finns i butik nu. 
 
Ivriga jag har självklart hunnit testa paletten och kan säga att den är så fantastisk för sitt pris. Oerhört roligt med både matta och skimriga skuggor som är så fina att jobba med! De är bra pigmenterade och sitter hela dagen (då har jag haft primer under). Paletten är redan min nya vardagsfavorit och ni ska absolut få sminkbilder någon dag då jag använt denna! Är nästan stensäker på att detta blir vårens storsäljare.
 
♥ Vad tror ni om den nya The Nudes-paletten? Något ni tänker testa? ♥
 
#1 - - Stina:

Ohhh har också väntat på denhär paletten!! måste köpa! :D

#2 - - Julia Wisniewska:

Åh vad fint allting ser ut!

#3 - - sally:

Vars finns den att köpa? :-)

#4 - - Lackert:

Det paketet hade man inte tackat nej till :) Ska bli spännande att se sminkningar med den paletten för den är jag jätte nyfiken på

#5 - - Mandosa - Mode & Skönhet:

Tycker den verkar helt underbar, måste köpa och prova :)

Till top