Ännu mer edelweiss-kärlek från Tbs!

Hudvård, Jenni tipsar, Skönhet, The body shop / Permalink / 10
Wonderblur och Drops of youth Bouncy sleeping mask är två nyheter som båda har något gemensamt - de innehåller plantstamceller från blomman Edelweiss. Att dessa nykomlingar i The body shops sortiment skulle få mig att falla så hårt visste jag inte! Nu ska jag äntligen introducera dem för er. 
 
Wonderblur kombinerar hudvård och sminkrutin i ett då den med vårdande egenskaper samtidigt utjämnar huden, förminskar porer och ser till så sminket sitter längre. Den ska alltså användas sist i hudvårdsrutinen även fast den betraktas som ett serum, för att bilda den perfekta grunden för ditt smink. Jag brukar skippa primer-steget - men efter att jag testat Wonderblur har jag fastnat. Nu vill jag inte gå en dag utan den! Mitt smink sitter bättre och hudytan blir så jämn och fin. En riktig bra-att-ha produkt som gör mer skillnad än man tänker sig. Att primern dessutom har vårdande egenskaper gör den outstanding från andra! 
 
♥ Mitt betyg: 4 av 5 möjliga ♥
Rek. pris: 245:- för 30 ml 
 
 
Drops of youth bouncy sleeping mask är en härlig fuktmask som är framtagen för att ge dig en unik hudvård under natten. Leave in-masken, som har en väldigt spännande konsistens, ska ha en djupverkande påverkan på din hy ju mer du använder den. Säg hejdå till kuddmärken i ansiktet, då den fungerar som en skydd för din hud under natten samtidigt som den kapslar in din vanliga nattkräm/serum som kan appliceras före masken för en extra effektiv hudvård. 
 
Jag vill ge denna mask en extra eloge, då jag aldrig stött på något liknande förut! Resultatet jag fått redan nu, bara av att använda Bouncy sleeping mask i några nätter, är fantastiskt. Ojämnheterna i min hy har förminskats kraftigt, samtidigt som huden känns så fantastiskt fräsch, mjuk och "spänstig" varje morgon när jag vaknar! Dessutom är masken så svalkande och skön att applicera. Formulan är oerhört dryg, därför lägger man ner pengar på något som räcker och gör skillnad för en lång tid framöver. Alltså är den extremt prisvärd. Önskar jag med ord kunde beskriva hur fantastisk masken är och känns, det enda jag kan göra är att varmt rekommendera er att testa den! Bouncy sleeping mask har verkligen blivit min huds bästa vän. Den är pricken över i till min hudvård som jag hade letat efter länge! 
 
Mitt betyg: 5 av 5 möjliga 
Rek. pris: 325:- för 100 ml 
 
 
Båda produkterna finns i butik nu. 
#1 - - Linda:

låter som en dröm-mask! :)

#2 - - Sara Navjord:

Älskar body shop! De där lät väldigt bra :)

#3 - - RMCK - en skönhetsblogg:

Aha väntar fortfarande på sminkbilder

Och lol kan verkligen höra hur den ba "splutt" på andra Wonderblur-bilden

#4 - - Netti:

The body shop har verkligen bra produkter och vilka bra tips du tipsar om :-)

#5 - - joe:

Wow, då får man testa dem kanske. :) Tack för tips

#6 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Låter ju grymt! :)

#7 - - Susanne:

masken måste jag testa...

#8 - - julia:

jättebra inlägg. vad bra produkterna verkar :D

#9 - - Hanna:

Älskar tbs!!! =)

#10 - - Vendela:

Dessa ska jag kika närmare på! tack för tipset <3 kram

Till top