Mina tre absoluta favoritoljor - tips!

 
Denna oljetrio har minst sagt satt guldkant på min hud-och hårvårdsrutin. Har använt dem sedan i början av januari då alla hängde med mig från Daisy beauty expo (snålat en del dock, då jag gruvar mig för när de tar slut) och äntligen tar jag nu tag i att tipsa er om oljetrion som vunnit mitt hjärta... Dessa oljor är verkligen något extra! You need 'em in your life, basically.
 
Från vänster: Håroljan L'oreal Paris Botanicals Coriander Strength Potion, Duscholjan L'occitane Huile De douche Shower Oil & Allt i allo-oljan M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil. 
 
... Vi tar ett djupdyk i var och en! 
 
 
 L'oreal Paris Botanicals Coriander Strength Cure - Strength Potion 119 kr/125 ml. 
 
En nylanserad hårvårdsserie från L'oréal med väldigt noggrant utvalda naturliga ingredienser kommer bland annat med denna hårolja. Jag har alltid haft en lite dållig relation till håroljor, men när jag på senaste tiden blekt och skadat mitt hår ganska rejält har jag av ren desperation råkat bjuda in denna kompis i min hårdvårdsrutin och blivit KÄR. Till skillnad från de flesta andra håroljorna på marknaden innehåller den inga silikoner och andra onaturliga konstigheter, utan är faktiskt en äkta olja inside n' out friends. DEN ÄR SÅ BRA. Äntligen en hårolja som inte flottar ned mitt hår och som faktiskt sjunker in och gör vad den ska! Mitt hår blir mindre frissigt och mjukt på nolltid. Dessutom doftar den så underbart gott... Köp, köp, köp! Alla behöver en sån här liten flaska i sitt liv. Bra pris och äkta vara, sånt gillar vi. 
 
 
L'occitane Huile De Douche Shower Oil 190 kr/250 ml
 
En duscholja baserad på mandelolja som omvandlas till ett fint lödder i kontakt med vatten - vilket gör den till en perfekt kompanjon vid rakning as well! Jag är så fast i både doften och dess mjuka konsistens att jag inte riktigt kan uttrycka mig vettigt... Har bestämt mig för att bara använda denna olja när jag rakar mig i duschen så den inte tar slut alldeles för fort. Man doftar som en bit mandelmassa efteråt, may sound a bit weird men herrejesus vad mumsig den är! Ni måste testa samt skämma bort nån väninna med en flaska också. L'occitanes duscholja kan jämföras med en gåva från Gud, jag ger den sex av fem poäng. Finns att köpa på se.Loccitane.com
 
 
M Picaut All Goodness Glow All Over Dry Oil 489 kr/150 ml
 
Detta är en lite dyrare men ack så fantastisk olja från det ekologiska märket M Picaut. Torroljan som går att använda överallt innehåller extrakt från havtorn, nyponros, chiafrön, kamelian, jojoba och squalene. Kombinationen av närande innehåll och lyxiga oljor ger huden lyster, glöd och en sammetslen känsla. Citronmyrten lyfter även sinnet med ny energi och ger balans... Doftar så fräscht! Precis som FOX-godisarna ni vet, haha. Oljan är lätt och absorberas så underbart fort, så inget kladdi-kladd här inte. Den har blivit min favorit att använda på hela kroppen efter duschen - lugnt medveten om att den duktiga och insatta Mette Picaut står bakom märket. Hon är verkligen bland de härligaste och mest inspirerade själar jag träffat - vilken glöd hon har för sina ekologiska produkter och allt annat omkring henne! Finns att köpa på finamig.se
 
 
♥ Hoppas ni tog del av mina oljetips nu! Tacka mig senare... ♥
 
Till top