The body shop beauty must haves

Jenni tipsar, Skönhet, Smink, The body shop / Permalink / 13
Bättre sent än aldrig presenterar jag nu också The body shops beauty must haves för denna säsong. Dessa är några av deras bästsäljande och mest rekommenderade produkter - hyllade av skönhetsexperter, kunder och bloggare. Här får ni alltså extra finslipade tips på vad man absolut borde kika in av The body shops utbud, lagom till våren och sommarens ljusa dagar! Under varje produktbeskrivning finner ni även personliga kommentarer av mig, då jag hunnit använda dessa ett tag nu. 
 
 
Drops of Youth™ Eye Concentrate 10 ml (295 kr)
Som efterföljare till storsuccén Drops of Youth™ Concentrate lanserades Drops of Youth™ Eye Concentrate under 2014. Drops of Youth™ Eye Concentrate är berikad med kraften från plantstamceller från edelweiss, en sällsynt blomma som växer i Alpernas rena luft. Edelweiss elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy. 
 
Eftersom denna även var med i vinterns beauty must haves har jag hunnit använda den extra länge... Kan bara säga produkten blivit en stor personlig favorit! Så kylande och lugnande runt ögonpartiet. 
 

Spa Fit Smoothing & Refining Scrub 200 ml (295 kr)
Spa Fit är en serie hemmaspa-produkter som med koffein och effektiva citrusoljor från apelsin, citron, lime och grapefrukt gör huden smidigare och fastare.

Spa Fit Smoothing & Refining Scrub är en skrubb för kroppen som exfolierar med hjälp av aprikoskärnor, omedelbart rengör och gör huden silkesmjuk och smidig.

  • Avlägsnar döda hudceller
  • Ökar blodcirkulationen
  • Innehåller naturliga och aktiva ingredienser
Wow, denna har så häftig konsistens! Känns så färskpressad och fräsch. Jag älskar hur huden känns efter att jag använt denna - att den har egenskaper som gör huden smidigare och fastare märks tydligt vid användning. Helt fantastisk produkt! Jag ger alla tummar upp igen. 
 
 
Vitamin C Microdermabrasion 75 ml (275 kr)
Säg farväl till glåmig och trött hud och hej till fräsch hy med ljuvlig lyster med Vitamin C Microdermabrasion! Små mikropartiklar av mineralen granat ger en grundlig exfoliering av ansiktet, lagom att använda en gång i veckan. De sköna partiklarna avlägsnar döda hudceller och hjälper till att ge huden en jämnare yta och ton. Utöver extrakt av camu camu och vitamin C innehåller Microdermabrasion också Community Fair Trade-producerat shiasmör, känt för sina fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper.
 
Först kanske ni tänker: Vilket saftigt pris. Då måste jag bara säga: Det är värt det. Denna skrubb är något alldeles extra - mikropartiklarna gör min hud så extremt len efteråt... Wow-upplevelse! Tänker aldrig mer vara utan den.
 
Moringa Body Butter 200 ml (185 kr)
En av topp tre bästsäljande Body Butter i The Body Shops sortiment! Moringa Body Butter är numera en berömd fuktighetsbevarare med underbart blommig doft. Den går snabbt in i huden och verkar fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar. Innehåller moringafröolja med naturlig oljesyra och druvkärneolja med höga halter essentiella fettsyror som hjälper till att göra huden underbart mjuk och len. Moringa Body Butter innehåller även en lång rad lyxiga Community Fair Trade-producerade ingredienser såsom kakaosmör från Ghana, sesamolja från Nicaragua, paranötsolja från Amazonasregionen och honung från Etiopien. 
 
The body shops body butters levererar alltid. Denna var något tjockare i konsistens - det vill säga lite drygare att få in i huden. Dessutom måste du verkligen gilla blommiga dofter om du ska falla för Moringa... 
 
Vitamin E Day Cream 50 ml (175 kr)
Fräsch, lätt och riktigt fuktighetsbevarande – det är inte så konstigt att den här rosa burken är en klassisk bästsäljare. Tack vare den näringsrika vetegroddsoljan, en av naturens bästa e-vitaminkällor, är Vitamin E Day Cream en av de hudvårdshjältar som är allra mest älskad – det säljs en burk var 14 sekund!
 
Jag är såld... Hudkrämen är så fantastiskt fuktgivande och skön. Använder den varje morgon och den piggar verkligen upp! Dessutom dryg formula - räcker länge. Verkligen, verkligen ett must have.
 
 
Moisture Foundation SPF 15 (235 kr)
Denna bästsäljande foundation har en fjäderlätt flytande formula som täcker lätt till medium och ger en perfekt finish. Moisture Foundation SPF15 finns i åtta olika nyanser, passar för normal till torr hy och är fri från tillsatta doftämnen. Innehåller Community Fair Trade-producerad marulaolja som är fuktighetsbevarande och rik på fettsyror som gör huden len och smidig. Innehåller även ljusreflekterande partiklar som jämnar ut intrycket av fina linjer.
 
Kan bara instämma med produktens beskrivning - perfekt finish. Utan att överdriva måste jag säga att detta är min nya favoritfoundation - huden ser så återfuktad ut samtidigt som man får den där fina täckningen! 
 
 
 Honey Bronze Bronzing Powder (185 kr)
Makeupartisternas favorit! Ger en matt finish som du kan applicera lätt over de områden som fortast blir solbrända. Applicera över näsryggen, pannan, kindbenen och hakan för en sommarfräsch nyans till din hud. Den matta formulan gör den också fin att använda som en shadingprodukt under kindbenen, tinningar och halsen.

Honey Bronze-kollektionen är berikad med Community Fair Trade-producerad honung från skogen i västra Etiopiens högland. Honungen skördas med hjälp av traditionella tekniker som har förts vidare från generation till generation. Vår handel med Beza Mars honungsproducenter stöder den hållbara användningen av skogen i dess naturliga tillstånd och hjälper till att ge biodlarna en rättvis inkomst. Honey Bronze Bronzing Powder finns i fyra nyanser och kompletteras under våren 2015 med ytterligare två nyanser.

Helt fantastiska bronzers, perfekt att de finns (och ska utökas) i så många nyanser. Ända sedan jag provade dessa för första gången har jag inte använt någon annan. Love, love! Perfekt vardagsbronzer som inte är för onaturlig i tonen. 
 
Har ni provat någon av dessa produkter, eller funderar på att göra? Vilken/vilka? ♥
 
Till top