TBS Winter beauty must haves

Hudvård, Jenni tipsar, Skönhet, The body shop / Permalink / 10
 
Det finns skönhetsprodukter som du bara inte kan leva utan. The body shop har tagit fram några av deras största guldkorn - produkter som levelerar resultat över alla förväntningar, älskade av allt från skönhetsexperter till bloggare och kunder. Dessa är lite extra effektiva, vårdande och unika på sina egna sätt - perfekta nu under vintern för att skämma bort dig själv utan dåligt samvete. Alla produkterna är berikade med högkvalitativa Community Fair Trade-producerade, naturliga ingredienser. 
 
 
Aloe Protectivve Restoring Mask 100 ml (235kr) Är en fantastisk, intensivt vårdande sink-in ansiktsmask. Den är oerhört svalkande och återfuktande, och passar känslig hud extra bra. Masken ska inte sköljas av, utan absorberas av huden och ger en mjukgörande och lenande effekt. Jag har testat denna ett flertal gånger och blivit kär... Måste tillägga att den är oerhört dryg! Räcker länge då det behövs så liten mängd/gång. 
 
 Drops of youth Eye concentrate 10ml (295kr) är berikad med krafter från plantstamceller från edelweiss, en sällsynt blomma som växer i Alpernas rena luft. Dess elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy. Appliceras runt ögonen, och känns härligt svalkande! Något för dig som vill pigga upp området runt ögonen lite extra.
 
 
Olive body butter 200 ml (185kr) är The body shops mest bästsäljande klassiker när det kommer till body butters. Det är en riktigt krämig och rik fuktighetsbevarare för torr hud. Absorberas lätt av huden och hjälper till att göra den mjuk och len tack var det Community Fair Trade-producerade ingredienser som ekologisk olivolja från Italien samt kakaosmör och shiasmör från Ghana... Helt underbar och något för er som inte gillar starka dofter! 
 
 
Vitamin E Overnight Serum-In-Oil 30 ml (285kr) Denna lyxiga serumblandning har blivit en stor försäljningssuccé tack var det den innovativa kombinationen av serumets kraft och oljans lyx. Detta är en riktig lyxkur för din hud att applicera över natten! Den unika oljeblandningen består av icke-feta oljor som absorberas snabbt av huden. Resultatet? En hud som känns uppfriskad, fräsch och mjuk. Detta är en av mina stora, personliga favoriter genom tiderna när det kommer till hudvård! 
 
 
 Smoky 2-in-1 Gel liner 2ml (135kr) En riktigt krämig, svart gel liner som håller vad den lovar. Den smarta geléformulan består av finkrossade och intensivt mörka pigment som blandats med Community Fair Trade-producerade oljor för att få till djup och intensitet. Den är perfekt att skapa djärva och skarpa ögonmakeuper som håller hela dagen, och går även att applicera på ögonbrynen om man så vill. Har testat denna och ger den en stor tumme upp! Applikatorn (som man drar upp ur locket) är dessutom mycket praktisk.
 
 
 
 Spa Wisdom Africa Honey & Beeswaz Hand and Foot butter 125 ml (195kr) En intensitvt fuktighetsbevarande kräm, inspirerad av afrikanska badtraditioner och med tre olika Community Fair Trade-producerage ingredienser från olika delar av Afrika. (Honung från Etiopien, Bivax från Kamerun och Shiasmör från Ghana). Passar extra torra partier som händer, fötter, armbågar och knän. En helt underbar produkt som jag rekommenderar varmt. Den är så oerhört krämig, djupverkande och doftar gott! 
 
Wild Argan Oil Miracle Solid Oil 50g (145kr) En effektiv multitasker för dry spots! Funkar till både hår och hud. Det är en koncentrerad, fast olja som smälter i kontakt med kroppsvärme och ger en långvarigt värkande, mjukgörande effekt för mycket torra partier. Den doftar dessutom gudomligt! 
 
♥ Någon produkt som lät extra spännande att testa? ♥
 
* Jag ber om ursäkt för att ljuset på mina bilder inte är det bästa för tillfället. Fotar man mitt i natten med dålig belysning och bor i Norrland blir det lätt så... Ha tålamod med mig, kära vänner! 
#1 - - matilda:

Måste spana in dessa. Ögonprodukten låter jättejätte bra!:)

#2 - - Aaa:

Bilderna är helt ok! Inte lätt här i Norrland. Tack för tipsen. Använder du Rituals kosmetik?

#3 - - Kajsa-Stina:

Åh jag älskar The Body Shop verkligen! Deras produkter är helt amazing :D Både skonsamma mot huden men även att dom luktar gudomligt! Har sett att dem fått in en del nyheter som jag är så sugen på att testa! Här finns flera produkter jag skulle vilja köpa hem hihi :D

Kramar <3

#4 - - Anna:

The Body Shop har många bra produkter!

#5 - - Lina - my art & my life:

Man kan inget annat än älska Body Shop!

#6 - - cecilia:

spännande produkter :)

#7 - - Linn♡:

Gud vad bra inlägg!!! Jag hade jätte gärna velat testa på den som hette " Spa Wisdom Africa Honey & Beeswaz Hand and Foot butter" lät så sjukt bra!! ♡

Jättebra inlägg verkligen:)

Massa kramar!

#8 - - Julia:

åh nice! :)

#9 - - Tindra:

Vilka fina produkter, ska absolut kollas in =)

#10 - - Amanda Jona [SPONTAN]:

Tack för tipsen! :)

Till top